Actueel

Aflevering #7 Hoe nu verder met duurzaam ondernemen met de r-strategieën?

In onze nieuwste en laatste video, duiken we in een toekomstbestendige methode van duurzaam ondernemen voor de hedendaagse ondernemer. Deze aflevering is een onmisbare bron voor elke ondernemer die zich wil verdiepen in duurzame praktijken, met name in de horeca en retail.

Lees meer

Aflevering #6 Duurzaam ondernemen in 2024 kan met een plan - Wouter Verkerk

Ontdek de toekomst van horeca met Wouter Verkerk, waarbij Jenga, trends en duurzaamheid centraal staan in de nieuwste video met Wouter Verkerk. Als Horeca en Gastvrijheid Trendwatcher én ambassadeur van The Branding Club gaan we met hem in gesprek in onderstaande video.

Lees meer

Aflevering #5 Duurzaamheid duurt het langst - Thomas Kascha

Thomas Kascha, een uitgesproken expert binnen onze branche, geeft zijn visie op duurzame verpakkingen. Met de overtuigende quote "Gebruik je gezond verstand" vertelt hij over de complexe wereld van duurzaamheid, disposables en wetgeving.

Lees meer

Aflevering #4 De meest verwarrende milieuclaims binnen horeca en retail

In een tijd waarin milieuoverwegingen steeds belangrijker worden voor consumenten, zien we helaas een toename van misleidende milieuclaims - beter bekend als 'greenwashing'.

Lees meer

Aflevering #3 Reusable tips om direct toe te passen

Wij zochten het voor je uit: vier direct toepasbare tips wanneer je reusables wil inzetten voor jouw bedrijf.

Lees meer

De genomineerde Club Members voor de Entree Awards 2023

Het is weer die tijd van het jaar. De sterren van de Nederlandse horeca zijn genomineerd voor de prestigieuze Entree Awards 2023 en wij zijn enthousiast!

Lees meer