Alles wat we maken heeft een impact op de planeet.

Bij The Branding Club zijn we op missie om krachtige merkbeleving toegankelijk te maken voor ieder bedrijf. Het milieuvriendelijk maken van de markt voor bedrukte producten is één van de belangrijkste zaken waar we ons dagelijks mee bezig houden.

Stap één? Het complete, eerlijke verhaal vertellen.

Het is tijd voor verandering

Duurzaamheid is een marketingterm geworden. Grote bedrijven gebruiken het woord om meer te verkopen van producten die eigenlijk helemaal niet milieuvriendelijk zijn. Tegelijkertijd is er wetgeving - soms fantastisch, soms plank misslaand - die ons een duw de juiste kant op moet geven. Bedrijven en consumenten zien door de bomen het bos niet meer. Ze wíllen verduurzamen, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. En de bedrijven die ze zouden moeten adviseren, zijn vaak te bang om hun eigen omzet te zien dalen. Sinds onze start in 2019 is ons uitgangspunt eenvoudig geweest: wij vertellen het eerlijke verhaal - proactief. Milieuvriendelijkheid gaat áltijd boven omzet.

Wat we doen

Milieuvriendelijke(re) materialen

We zijn constant op zoek naar milieuvriendelijkere alternatieven voor producten. Denk hierbij aan alternatieven voor plastic, gerecyclede materialen en grondstoffen van verantwoorde bronnen. Waar disposables worden gebruikt, kijken we samen met onze klanten naar reusables.

Wat we doen

Projecten die we steunen

We doneren 1% van onze omzet aan initiatieven voor milieuherstel.
Lees meer over 1% for the Planet

Help ons verder

We doen het samen

Heb je een idee om ons te helpen met het verkleinen van onze voetafdruk? Of weet je hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen om milieuvriendelijker te worden? Laat het ons weten!