Veelgestelde vragen

Bedrukte producten

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is afhankelijk van het soort product dat jij bestelt. Wij produceren ruim 95% van onze producten binnen Europa en kunnen hierdoor snel schakelen. De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken. De gemiddelde levertijd per product is te vinden op deze pagina.

Is het mogelijk om samples te ontvangen?

Natuurlijk kan je samples ontvangen! Neem contact op met ons en koppelen je aan één van onze Brand Ambassadors, binnen 24 uur zullen zij contact met jou opnemen. Geef in dit gesprek aan dat je interesse hebt in een sample box. De sample box wordt binnen één werkdag geleverd.

Ik wil mijn eigen ontwerp aanleveren. Hoe doe ik dit?

Als je al een ontwerp hebt kan je deze via e-mail aanleveren bij jouw persoonlijke Brand Ambassador. Ontwerpen dienen in vector-formaat aangeleverd te worden evenals de logo’s. Als je nog geen ontwerp hebt kunnen onze in-house designers speciaal voor jou een ontwerp maken. Dit tegen een kleine vergoeding. Mocht je het grootser aan willen pakken, kan onze Studio zelfs een complete huisstijl en/of re-branding voor je realiseren. Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden!

Ik heb zelf al producten ingekocht. Is het mogelijk om deze te laten bedrukken?

Het is niet mogelijk om bestaande producten te bedrukken. Klik hier om het assortiment en de mogelijkheden tot bedrukking te bekijken van onze producten van hoge kwaliteit.

Welke garanties zitten er op mijn bedrukte producten?

We get things done! Wanneer je je producten bij ons bestelt doen wij er alles aan om de producten in goede staat bij jou af te leveren. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je niet tevreden bent met de afgeleverde producten, neem dan contact op met jouw persoonlijke Brand Ambassador. Zij zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing om jouw tevredenheid te garanderen.

Kan ik mijn producten op voorraad op laten slaan?

Ja. Doordat wij een opslag in eigen beheer hebben, kunnen wij jouw producten in overleg opslaan en periodiek (per pallet) uitleveren. Je kan dan gemakkelijk je producten op afroep bij ons bestellen. De kosten per palletplaats zijn € 15,- per maand. Een levering kost tussen de €25-€65,- per zending

Welke producten kunnen allemaal bedrukt worden?

Je kan jouw logo of design bedrukken op onder andere: servetten, vetvrij papier, verpakkingen (pizzadozen, burgerboxen etc.), verfrissende doekjes, glaswerk, kartonnen bekers, papieren zakjes, papieren tasjes, bierviltjes, bestekzakjes en merchandise. Bekijk hier alle informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen!

Hoeveel producten moet ik minimaal afnemen?

Bij The Branding Club kan je jouw gepersonaliseerde producten in lage aantallen bestellen. De minimale afname verschilt per productsoort. Lees hier alles over het assortiment en de bijbehorende bestelhoeveelheden of neem contact met ons op!

Kan ik het ontwerp tussentijds goedkeuren?

Ja! Je geeft jouw wensen aan bij je Brand Ambassador. Onze designers ontwerpen jouw logo en huisstijl en hebben jouw goedkeuring nodig voordat de producten in productie gesteld worden. Pas wanneer jij tevreden bent worden de producten bestelt.

Brand & Design

Ik wil mijn horecamerk rebranden. Hoe pak ik dit aan?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons in-house designteam, vol creatieve en snel-schakelende horecaexperts blazen nieuw leven in jouw horecamerk. Dit doen ze samen met jou, volledig aangepast op jouw wensen. Check deze pagina voor meer informatie en een overzicht van onze mogelijkheden.

Ik wil een horecazaak starten. Kan ik mijn logo en huisstijl bij jullie laten ontwerpen?

Wat leuk dat je deze uitdaging aan wil gaan! Wij helpen je graag op weg. Ons in-house designteam, vol creatieve en snel-schakelende horecaexperts zetten samen met jou een ijzersterk horecamerk neer. Check deze pagina voor meer informatie en een overzicht van onze mogelijkheden.

Online marketing

Ik wil mijn horecazaak bij mijn doelgroep onder de aandacht brengen. Hoe pak ik dit aan?

Ons team van marketingspecialisten in de horeca gaan graag met jou in gesprek. De mogelijkheden lopen uiteen van het ontwikkelen en beheren van sociale media tot het opzetten en managen van advertentiecampagnes op het door jou gewenste kanaal. Klik hier voor meer informatie.

Ik weet niks van marketing. Kunnen jullie mij dan ook helpen?

Zeker! Wij bieden verschillende marketingpakketten aan om jouw merk op het juiste pad te zetten. Deze pakketten zijn geschikt voor zowel marketingexperts als de reguliere Facebookgebruiker. Ons team van marketingspecialisten past de werkwijze aan naar jouw wensen. Dit betekent dat wij ook dat wij een merk in zijn kinderschoentjes samen met jou naar een hoger niveau kunnen tillen. Check op deze pagina alle mogelijkheden.