Home / Inspiratie / Kennis / Innovatieve ontwerpen voor bestekzakjes

Innovatieve ontwerpen voor bestekzakjes

Het bestekzakje, niet alleen handig om het bestek in op te bergen, maar ook een uitgelezen kans om je merk nóg prominenter naar voren te laten komen. Zeker omdat ze volledig in het zicht van je gasten liggen. Maar in een wereld waarin branding eerder regel dan uitzondering is, wordt het steeds lastiger om onderscheidende bestekzakjes te creëren die opvallen en dus écht bijdragen aan je branding. Maar gelukkig kom je met creativiteit een heel eind.

The Branding Club ontwerpt en bedrukt niet alleen je bestekzakjes, we schieten ook te hulp en voorzien je graag van inspiratie, zodat je precies weet wat past bij je merkidentiteit.

 

De soorten bestekzakjes en bijpassende designs

Bij bestekzakjes bedrukken moet je met meerdere zaken rekening houden, zoals welk type bestekzakje het beste bij je merkidentiteit past en wat je met je design wilt uitstralen. De mogelijkheden zijn namelijk enorm en dat laten we graag aan je zien.

Bestekenveloppen

De elegante bestekenveloppen zijn perfect voor het uitstralen van luxe en verfijning op een subtiele manier. Denk aan hoogwaardig papier en strakke lijnen met daarin een mooie illustratie, speelse huisstijl of passend logo.

 

Bestekenvelop met omlijning aan de randen, een illustratie van een gebouw in het midden en bovenaan een ontwerp waarin de tekst ‘Carpe diem’ staat.

 

 2 dezelfde bestekservetten in gebroken wit met in het midden een logo waarop ‘Stadscafé Oscar’ staat.

Bestekservetten

Versterk de eetervaring met handige en stijlvolle bestekservetten. Een combinatie van functionaliteit en stijl, ideaal voor een casual-chique uitstraling. Bepaal zelf de kleur van de servetten en laat er een tekst in uiteenlopende lettertypes op drukken of ga voor het logo van je (horeca)onderneming.

 

Bestekzakjes met airlaid servet

Voor die extra touch van klasse, kies je voor bestekzakjes met airlaid servetten. Ze voelen aan als stof en tillen je tafelaankleding naar een hoger niveau. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Ga voor een speels tekstontwerp dat helemaal past bij je branding of kies voor een kleurrijke en opvallende illustratie met de naam van je (horeca)onderneming erop.

 Bestekzakje met airlaid servet met daarop een schilderij-achtige illustratie en de tekst ‘Gusto wine & bar’

 

 Bestekzakje met daarop een uitgebreide, kleurrijke illustratie in ‘Dia de los Muertos’ stijl, inclusief gele tissue servet.

Bestekzakjes met tissue servet

Een praktische keuze hoeft niet saai te zijn. Integendeel zelfs, want de kleurrijkste designs zijn mogelijk! Met een opvallend design voor je bestekzakjes met tissue servet communiceer je moeiteloos je merkidentiteit, terwijl je tegelijkertijd functionaliteit biedt.

 

Houten bestekset

Een houten bestekset is perfect voor merken die duurzaamheid belangrijk vinden. Niet alleen is het de perfecte vervanger van het plastic wegwerpbestek, het is een praktische oplossing die je helemaal laat voorzien van een custom design. Een houten bestekset in een stijlvol zakje straalt commitment uit aan milieuverantwoordelijkheid.

 Bruin papieren bestekzakje met op de verpakking een illustratie van een mes, vork en voorbeeldlogo.

 

 Een bestekservet met donkerblauwe wikkel waar een subtiele illustratie op staat, inclusief de tekst ‘Luster’.

Luxe bestekservetten met wikkel

Luxe bestekservetten met wikkel bieden dé uitkomst wanneer alleen het beste goed genoeg is. Deze optie combineert luxe materialen met een verfijnde presentatie, zeker met een design op maat voor de wikkel. Ideaal voor exclusieve evenementen of locaties!

  

Meer inspiratie nodig?

Vind je het nog steeds lastig om voor ogen te zien hoe je je bestekzakjes wilt pimpen? Geen zorgen, we helpen graag een handje. Bekijk nog meer toffe designs voor een extra inspiratieboost:

  

Bestekzakjes laten bedrukken? Wij helpen je verder!

En, heb je al een idee? We staan namelijk te popelen om je verder te helpen. In onze design studio creëren we graag een design dat volledig aansluit bij je wensen en laten het drukken op je bestekzakjes. Laat het ons direct weten en neem contact met ons op!