Home / Inspiratie / Kennis / De beste relatiegeschenken voor 2024

De beste relatiegeschenken voor 2024

Relatiegeschenken voor je zakelijke relaties zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het is een blijk van waardering voor bijvoorbeeld het harde werk, een fijne samenwerking of een succesvol afgerond project. Steeds vaker worden relatiegeschenken uitgedeeld, bijvoorbeeld als het einde van het jaar nadert of ter ere van een jubileum. Hierdoor is het aanbod relatiegeschenken enorm, maar hoe vind je nou de beste relatiegeschenken anno 2024? En welke factoren spelen een rol in je keuze? Daar helpt The Branding Club je graag bij!

 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Personalisatie is the way to go tegenwoordig. Hoe persoonlijker, hoe beter. Dit laat namelijk zien dat je denkt aan de ontvanger van je relatiegeschenk en moeite doet voor diegene. We raden dan ook aan om altijd te gaan voor bedrukkingen met bijvoorbeeld het logo, de slogan of de huisstijl van je relatie erop.

 

Duurzame(re) en eco-friendly relatiegeschenken

Niet alleen personalisatie is een belangrijke pijler, ook duurzaamheid staat tegenwoordig hoog in het vaandel bij velen. En terecht! Door duurzame(re) relatiegeschenken uit te delen, laat je niet alleen zien dat je je hard maakt voor een milieuvriendelijke(re) toekomst, je geeft een belangrijke boodschap mee tijdens het schenken. Je vrolijkt dus niet alleen de ontvanger van je geschenk op, maar zet hem of haar ook aan het denken. Win-win dus!

 

De beste relatiegeschenken van 2024 op een rij!

Nu je weet wat belangrijke factoren zijn die je mee kunt nemen in je beslissing, is het tijd om het te hebben over de beste relatiegeschenken voor dit jaar.

 

Goodiebags

Een all-time klassieker die het altijd goed doet is de goodiebag. Het uitpakken van dit tasje vol verrassingen is altijd weer een feestje. Ze zijn ideaal voor evenementen als welkomst- of afscheidsgeschenk, maar ook voor vele andere gelegenheden. Houd hierbij zeker rekening met duurzaamheid en ga voor papieren draagtassen of herbruikbare draagtassen. Vul ze met een mix van leuke, bruikbare items die een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Denk bijvoorbeeld aan promotiemateriaal, zoals waterflesjes, pennen, notitieboekjes en telefoonhoesjes. Laat ze natuurlijk wel allemaal bedrukken voor optimaal effect!

 

Een borrelpakket voor de Bourgondiër

Borrelen is een favoriete bezigheid van velen, niet alleen in privésferen, maar ook op de werkvloer of tijdens zakelijke evenementen. Met een handig borrelpakket kan je de (borrel)plank dus niet misslaan. Niet te missen items in zo’n pakket zijn wijndozen (met inhoud natuurlijk), wijnglazen, party- en kaasprikkers en vanzelfsprekend de borrelplanken.

 

Losse geschenken

Soms is één perfect gekozen en gepersonaliseerd item genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle dubbelwandige fles die overal mee naartoe kan, een mooie non-woven shopper waar een hoop spullen in passen of paar te gekke slippers die perfect van pas komen tijdens de warmere maanden. Less is more, toch?

 

Schenk aandacht aan de verpakkingen

Het geschenk zelf is natuurlijk het belangrijkste, maar vergeet de verpakking niet! Door helemaal uit te pakken met een mooie bedrukte verpakking sta je al 1-0 voor, zonder dat de ontvanger de inhoud al heeft gezien. Van mooie geschenkdozen en luxe magneetdozen tot subtiele cadeauzakjes en praktisch cadeaupapier, elke verpakking heeft zo zijn charme. Zeker met de juiste bedrukking!

 

Benieuwd naar meer? Laat het ons weten!

In de wereld van relatiegeschenken zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij The Branding Club staan we klaar om samen met jou de perfecte keuzes te maken voor het versterken van je zakenrelaties. Heb je vragen, ideeën of ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan contact met ons op.