Home / Inspiratie / Cases / De huisstijl van Bella Di Nonno

De huisstijl van Bella Di Nonno

Meet the concept 

Bella Di Nonno klinkt niet alleen Italiaans. Dat is wie ze zijn. Zij zijn Italianen die van lekker eten houden. Ze zijn Italianen met verse ingrediënten. Zij zijn gelukkige Italianen. Kortom, zij zijn Italianen van het Dolce Vita. Je hebt nog nooit zo Italiaans gegeten. Zij serveren: verse pizza's, verse pasta's, salades en heerlijke desserts!

 

Before the magic 

Net als YumBum is Bella Di Nonno een dark kitchen en uitbreiding van moederbedrijf ManQal Grab & Grill. De naam Bella Di Nonno was al bekend en het beeldmerk moest een funky opa met felle kleuren bevatten. Met deze kaders gingen onze designers aan de slag. 

Net als bij ieder project werd er eerst een moodboard gemaakt om het gevoel van Bella Di Nonno in kaart te brengen, rekening houdend met de kaders. In de moodboard kwamen de felle kleuren al snel naar voren en was het gevoel van ‘funky’ al bijna bereikt. Het enige wat nog ontbrak was de illustratie van de opa, dat uiteindelijk het logo moest vormen. Na een aantal versies van de illustratie was de definitieve funky opa geboren en konden de visuele elementen van Bella Di Nonno worden samengevoegd in de huisstijl zoals die nu staat.

 

Bella Di Nonno_Mockup_Pizza Box

How we made them wooow 

Pakket: Complete Brand

Zoals ieder designtraject is er gestart met het maken van een aantal moodboards en schetsen, rekening houdend met de gegeven kaders. In de moodboard kwamen de felle kleuren al snel naar voren en was het gevoel van ‘funky’ al bijna bereikt. Bij iedere versie werden de kleuren feller en feller waarbij de kleuren het effect van neon kregen.  

Het enige wat nog ontbrak was de illustratie van de opa, dat uiteindelijk het logo moest vormen. Na een aantal versies van de illustratie was de definitieve funky opa geboren en konden de visuele elementen van Bella Di Nonno worden samengevoegd in de huisstijl zoals die nu staat. 

 

About the branding 

Ook al hebben ze een dark kitchen, ze zijn toch vrolijk! Veel en vrolijke kleuren met een vrolijke (en een beetje sexy) Italiaanse opa als mascotte. Ze zijn een vriendelijke plek die eten met passie serveert. 

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?
Met doeltreffende branding laat jij ook de juiste indruk achter bij je gasten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ga in gesprek met een expert.