Cases

De huisstijl van TAKE

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van TAKE! TAKE is een Duits fastfoodrestaurant dat voor iedereen toegankelijk is: voor de jongste, de vleesfanaat of als je een veggie liefhebber bent.

Lees meer

De huisstijl van Soju Bar

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van Soju Bar! Bij Soju Bar gaat het om comfort food, lekkere drankjes en vooral... gezelschap!

Lees meer

De huisstijl van Bella Di Nonno

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van Bella Di Nonno! Net als YumBum is Bella Di Nonno een dark kitchen en uitbreiding van moederbedrijf ManQal. Het zijn Italianen die van lekker eten houden.

Lees meer

De huisstijl van Kyatcha Café

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van horecazaak Kyatcha Café van ondernemer Jason Lau! Het is een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontspannen.

Lees meer

De huisstijl van YumBum

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van YumBum, een dark kitchen en uitbreiding van moederbedrijf ManQal! Zij verkopen gelaagde, kleurrijke lekkernijen voor iedereen die houdt van zoet.

Lees meer

Dit is hoe Premium Sushi met een nieuwe huisstijl zorgt voor het wow-effect én een omzetbooster

Een interview met ondernemer Koen van Premium Sushi waarin hij vertelt over het belang van het creëren van loyale gasten met de inzet van branding en plasticvrij verpakkingen.

Lees meer