Cases

Aflevering #2 Hoe Wim Ballieu met zijn unieke concept Ball's & Glory een sterk merk creëert

Bereid je voor op een nieuw seizoen met Wim Ballieu, eigenaar en chef-kok van Ball's & Glory in België. Dit verhaal gaat verder dan heerlijk eten; het gaat over een visie, een filosofie en hoe een "one-trick pony" uitgroeit tot een merk met diepgang. En dat elk seizoen weer waarmaakt.

Lees meer

Aflevering #1 Ontdek de kunst van marketing met Julie Hoebink bij Make My Day Nijmegen

Maak je klaar voor een nieuw seizoen met Julie van Make My Day, het creatieve brein achter dit unieke concept. Ze deelt haar strategie in een niet te missen video over hoe zij en haar team elk seizoen van hun (potentiële) klanten loyale ambassadeurs maken.

Lees meer

De huisstijl van Premium Sushi

Een interview met ondernemer Koen van Premium Sushi waarin hij vertelt over het belang van het creëren van loyale gasten met de inzet van branding en plasticvrij verpakkingen.

Lees meer

De huisstijl van Bella Di Nonno

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van Bella Di Nonno! Net als YumBum is Bella Di Nonno een dark kitchen en uitbreiding van moederbedrijf ManQal. Het zijn Italianen die van lekker eten houden.

Lees meer

De huisstijl van Kyatcha Café

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van horecazaak Kyatcha Café van ondernemer Jason Lau! Het is een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontspannen.

Lees meer

De huisstijl van YumBum

Maak kennis met de nieuwe huisstijl van YumBum, een dark kitchen en uitbreiding van moederbedrijf ManQal! Zij verkopen gelaagde, kleurrijke lekkernijen voor iedereen die houdt van zoet.

Lees meer