Bierviltjes bedrukken

Bierviltjes / onderzetters zijn een ideale en laagdrempelige manier om de merkbeleving te vergroten.

  • Ronde en vierkante bierviltjes

  • Snelle levertijd: 3 weken

  • Volumekorting

Laagdrempelig bestellen

Plaats gemakkelijk nieuwe bestellingen via Whatsapp of mail

Sla voorraad op, bestel op afroep

Laat jouw producten opslaan in ons warenhuis en bestel op afroep

Creatieve designs

Laat jouw producten ontwerpen door ons professionele designteam

Kies uit

 
 

Sample pakket

Try before you buy. Bestel een sample pakket met verschillende producten en test welke maten, materialen en prints bij jouw producten passen. De kosten betalen we terug bij je eerste bestelling.

Probeer gratis sampels uit van bedrukte producten
 

Ontwerpen

Laat je inspireren door de designs van andere horecabedrijven

 

Klanten die dit bestelden, kochten ook

 

Kenmerken

Gepersonaliseerde onderzetters/ bierviltjes in kleine of grote oplage

De viltjes worden gedrukt in hoogwaardige offsetdruk. Bij deze drukmethode wordt er gebruik gemaakt van aluminium drukplaten. Het ontwerp wordt op deze platen geplaats, waarna het beeld wordt verlicht door een laser.

De informatie die gedrukt wordt komt niet rechtstreeks in aanraking met het materiaal, vandaar de naam ‘offset’.

 

De bierviltjes worden gedrukt op Europees gebleekt biervilt karton. Jouw bierviltjes zijn dus van een stevig materiaal dat bestand is tegen vocht, hierdoor blijven je tafels droog. De bierviltjes kunnen gebruikt worden voor hun traditionele rol als vierkante of ronde onderzetters, maar ook gebruikt worden als decoratie aan de muur.

Door het gebruik van onderzetters voorkom je kringen op de tafels in jouw restaurant. Het personaliseren van bierviltjes wordt gedaan in full colour. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de vier basis inktkleuren CMYK (cyaan, magenta, geel en zwart). Voor elke kleur wordt een drukplaat gemaakt waarna de plaat gebruikt kan worden in de drukpers.

Voordat het drukken van een viltje dus kan beginnen zijn hier opstart kosten aan verbonden, de drukplaten moeten namelijk eerst gemaakt worden. Dit is ook de reden dat het afnemen van bedrukte bierviltjes goedkoper wordt bij grote oplages. De drukplaten hoeven namelijk maar één keer gemaakt te worden. De bierviltjes hebben een dikte van 1.5mm

Jouw logo of horecamerk bedrukt op een bierviltje

Bierviltjes kunnen bedrukt worden met snelle levering. Het bierkaartje kan bedrukt worden met jouw eigen ontwerp, om hiermee jouw horecamerk tot leven te brengen. De bierviltjes zijn beschikbaar in twee formaten: ronde bierviltjes met een omtrek van 107mm en vierkante bierviltjes van 93x93 (in mm).

 

De bierviltjes zijn te bedrukken in full colour, elke design wens kan hiermee vervuld worden. Zowel de ronde als vierkante bierviltjes zijn al af te nemen vanaf €0,02 per viltje, met een minimum investering van €250. De viltjes zijn enkel of dubbelzijdig te bedrukken en zijn te bestellen vanaf 5.000 stuks.

Combineer bedrukte bierviltjes met glaswerk of verpakkingen

Naast bedrukte bierviltjes leveren wij een verscheidenheid aan producten voor de gehele horeca. Bierviltjes worden veelal gecombineerd met glaswerken en bedrukte verpakkingen.

Bekijk de productpagina voor een compleet overzicht. Advies nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.