top of page

Wijnglazen bedrukken

Ben jij een (groeiende) horecaondernemer en wil je wijn aan je gasten schenken in een glas met je eigen logo erop? Bestel dan bij The Branding Club bedrukte wijnglazen.


Door de wijnglazen te laten bedrukken, vergroot je op betaalbare wijze je merkbeleving en zorg je ervoor dat het glaswerk je merkessentie uitstraalt.

  • Lage minimale investering

  • Snelle levertijd: 3-5 weken

  • Volumekorting

Laat je wijnglazen eenvoudig bedrukken voor de horeca

Je kunt bij The Branding Club heel makkelijk een nieuwe bestelling plaatsen per mail of via WhatsApp

Sla je voorraad op en bestel je wijnglazen op afroep

Je kunt je bedrukte wijnglazen laten opslaan in ons warenhuis en ze op afroep bestellen

Laat je unieke bedrukking ontwerpen door ons team

Ons designteam kan de wijnglazen voorzien van elk gewenst ontwerp (logo, tekst, afbeelding en nog veel meer)

Samples

Wijnglazen sample pakket

Wil je eerst met eigen ogen zien wat we allemaal voor jouw horecazaak kunnen betekenen? Bestel dan een sample pakket met onze bedrukte wijnglazen. Je betaalt slechts € 15,- voor het probeerpakket. Je krijgt het geld terug als je overtuigd bent van onze kunde en je je eerste echte bestelling bij ons plaatst.

Probeer gratis sampels uit van bedrukte producten

Ruim 2.000 horecaondernemers vertrouwen op onze expertise

The Branding Club is veel meer dan een bedrijf dat voordelig wijnglazen bedrukt. Ons team van marketeers en designers is gespecialiseerd in het op de kaart zetten van allerlei horecazaken. Alles wat er komt kijken bij merkbranding, daar helpen we je van a tot z bij.

Uit de ervaringen van onze klanten blijkt dat een gerichte horecabranding hun merkbeleving een enorme boost geeft en hun omzet met gemiddeld 20% verhoogt. Zoek jij nog een goeie partner om je branding aan uit te besteden? Kies dan voor The Branding Club en wie weet maak je meer winst dan ooit gedacht.

Branding voor grote en kleine horecazaken

We staan niet alleen kleinere horecazaken bij met het vergroten van hun merkbeleving, maar zijn ook landelijke horeca- en hotelondernemingen van dienst. Denk hierbij aan Van der Valk en The Butcher. Hoe groot of klein je zaak of merk dus ook mag zijn, The Branding Club is jouw #1 partner op het gebied van horecabranding.

Klanten die dit bestelden, kochten ook