Hoe de Amsterdamse ondernemers achter Zurich, Oslo en Karaat succesvol overschakelden op takeaway

De horeca krijgt harde klappen te verduren. Juist nu is het zaak om het hoofd koel te houden en vooral vooruit te kijken. Precies dat is wat de Amsterdamse ondernemers Bilal Aznou en Rogier van 't Slot, de trotse eigenaren van zowel Zurich, Oslo en - het nieuwe concept - Karaat deden, toen hun zaken geen gasten meer mochten ontvangen. Normaliter stuk voor stuk hotspots in Amsterdam, nu noodgedwongen leeg. Ze waren er direct op gebrand om ervoor te zorgen dat hun producten mooi en professioneel verpakt zouden worden, om op deze manier veilig en warm hun weg naar de gast te vinden.


Producten

⁃ Servetten

⁃ Doekjes

⁃ Papieren tassen

⁃ Verpakkingen

⁃ Papieren zakken


De heren hadden één duidelijk doel: alle takeaway-verpakkingen moesten in dezelfde stijl ontworpen zijn én op meerdere manieren inzetbaar zijn. Wat volgde was een ontwerptraject waarbij beide heren nauw betrokken waren, met een resultaat om oprecht trotst op te zijn: we hebben een complete lijn ontworpen die voor alle concepten ingezet zal worden. Op deze manier zijn de producten schaalbaar en eenvoudig in te zetten; doordat alle drie de logo’s op ieder product zichtbaar zijn, maximaliseer je de positieve impact op naamsbekendheid en merkbeleving.


Binnen no-time waren de designs akkoord en de producten geproduceerd en geleverd. Door de combinatie van enorme drukte en een defect bij de fabriek, liep de levering van de papieren tassen helaas vertraging op. In overleg met de klant werd er gauw een tijdelijke oplossing bedacht: om zo min mogelijk in te leveren op merkbeleving, ontwierpen en leverden we gratis stickers voor op de blanco tassen, tot de bedrukte papieren tassen geleverd werden.


Ben jij benieuwd hoe wij jouw horecabedrijf kunnen helpen met de juiste producten, kostenbesparingen én een betere cashflow door lage minimale afnames? Onze Brand Ambassadors gaan graag met je in gesprek!