Homepage / Bedrukte producten / Papieren zakjes

Papieren zakjes
bedrukken

Met persoonlijk bedrukte papieren zakjes maak je meteen de juiste indruk op je gasten.

Samples

bestellen

  • Minimale afname: 20.000 stuks

  • Gemiddelde levertijd: 4 weken

  • Minimale investering: €550

Duurzame servetten

1% for the Planet

We doneren 1% van jouw orderwaarde aan initiatieven voor milieubehoud. Verder lezen

Bedrukte producten voor betere reviews

Betere reviews

Ontvang (meer) betere reviews door producten te voorzien van branding.

Verhoog omzet met bedrukte producten

Hogere omzet

Verhoog je omzet met gemiddeld 20% door het inzetten van bedrukte horecaproducten.

Meer interactie door gepersonaliseerde producten

Online interactie

Zorg dat je logo zichtbaar is wanneer je gasten foto's maken - en posten - in je zaak.

Stijlen

 

Specificaties

L-vormig

Formaten (in cm)
14×18, 22×18

Kleur materiaal
Wit, kraft bruin

Printkleuren
1-2 kleuren

Minimum bestelhoeveelheid
41.500 st

Minimum investering
€550

Prijs per zakje
Vanaf €0,01

Prijs per doos
Vanaf €55

U-vormig

Formaten (in oz/lb)
1,5 oz, 0,5 lb, 1 lb, etc

Kleur materiaal
Wit, kraft bruin

Printkleuren
1-2 kleuren

Minimum bestelhoeveelheid
20.000 st

Minimum investering
€550

Prijs per zakje
Vanaf €0,01

Prijs per doos
Vanaf €55

V-vormig

Formaten
K14, K17, K19, etc

Kleur materiaal
Wit, kraft bruin

Printkleuren
1-3 kleuren

Minimum bestelhoeveelheid
21.600 st

Minimum investering
€1.100

Prijs per zakje
Vanaf €0,02

Prijs per doos
Vanaf €95

 
 

Sample pakket

Try before you buy. Bestel een sample pakket met verschillende producten en test welke maten, materialen en prints bij jouw producten passen. De kosten betalen we terug bij je eerste bestelling.

Probeer gratis sampels uit van bedrukte producten
 

Ontwerpen

Laat je inspireren door de designs van andere horecabedrijven

 

Klanten die dit bestelden, kochten ook

 

Kenmerken

Papieren zakken bedrukken in verschillende formaten

Papieren voedsel zakjes kunnen al met een relatief lage investering een groot verschil maken. Dit allemaal met de korte gemiddelde levertijd van slechts 4 weken. Bij The Branding Club heb je al bedrukte papieren zakjes vanaf slechts €0,01 cent per stuk. Bedrukte papieren zakjes zijn beschikbaar in 3 vormen: L-vormig (take-away), U-vormig (bijv voor broodjes) en V-vormig(frietzakjes). Zo is er voor ieder restaurant een geschikt formaat.

 

Een L-vormig papieren zakje is een vaak gebruikt zakje voor broodjeszaken en andere aanbieders van producten die meegenomen worden om tijdens het lopen opgegeten te worden. De U-vormige papieren zak is zeer geschikt om te gebruiken als take-away tas. Dankzij het vetvrije materiaal, hoeft je gast zich zorgen te maken over lekkende vloeistoffen. De bedrukte U-vormige papieren tas wordt vaak gecombineerd met bedrukte servetten, bedrukte wet wipes en bedrukte burgerboxen. De V-vormige papieren zak wordt vaak gebruikt als frietzak/puntzak. De bedrukte frietzak/puntzak is te printen in 1 tot 3 kleuren en al te bedrukken vanaf €0,02 per zakje.

 

L-vormige papieren zakjes zijn beschikbaar in twee formaten: 14x18 en 22x18 centimeter. De U-vormige papieren voedsel zakjes zijn beschikbaar in verschillende formaten: 1,5 oz, 0,5 lb, 1 lb en meer formaten. Vraag vrijblijvend een offerte aan met de gewenste maten. The sky is the limit!

 

De V-vormige frietzakken zijn bedrukt beschikbaar in formaten K14, K17, K19 etc. Zowel onze bedrukte papieren zakjes in L-vorm en U-vorm zijn te bedrukken in 1 tot 2 printkleuren. V-vormige bedrukte frietzakjes kunnen bedrukt worden in 1 tot 3 printkleuren. De zakjes zijn beschikbaar in de basiskleuren wit en kraft bruin. De bruine tasjes zijn gemaakt van het duurzaam uitstralende kraftpapier. Ideaal voor de ondernemer die duurzaamheid wil uitstralen. Bekijk hier meer informatie over bedrukte tassen.

De eigenschappen van papieren zakjes met print

De papieren zakjes worden gemaakt van vetvrij papier. Wat is vetvrij papier? Vetvrij papier wordt ook wel grease papier genoemd. Vetwerend papier is een papiersoort dat geen of bijna geen vet opneemt. Het papier is wit of bruin, licht doorschijnend, glad maar bovenal vetdicht. Dit komt door de zeer hoge vezeldichtheid van het papier. Een hoge vezeldichtheid betekent dat de papiervezels van het vetvrije papier zo dicht op elkaar geperst worden, dat er geen vocht of vet meer doorheen kan komen. Dit papier is geschikt om gerecycled of gecomposteerd te worden na gebruik.

 

Onze papieren zakken bedrukken wij op kraftpapier. Kraft is populair en niet meer weg te denken als papiersoort. De natuurlijke uitstraling en de sterkte van het papier maakt het een veel gevraagd materiaal. Het woord “kraft” komt uit het Duits en betekent sterk. Het is sterker dan standaard papier en heeft een hogere scheurweerstand. Bij het kraftpapier met print worden lange papiervezels heel strak op elkaar geperst, waardoor er een hoge dichtheid ontstaat en het papier minder doorlaatbaar is. De kwaliteit van het bedrukte papieren voedsel zakje heeft door het sterke materiaal een professionele uitstraling.

Papieren zakjes met eigen ontwerp en logo laten bedrukken

Waarom zou je bedrukte papieren zakjes willen gebruiken? Papieren zakken bieden jouw gasten comfort. Zij hoeven nu jouw producten niet meer in hun handen te dragen, maar krijgen het in een zakje. Handig en hygiënisch!

 

Door jouw bedrukte papieren zakje te voorzien van een logo of tekst, vergroot je het bereik van jouw merk. Ons in-house design team helpt je graag verder om samen met jou tot het perfecte design te komen. Het papieren zakje van vetvrij papier kan je laten bedrukken in 1 tot 3 kleuren. Zo kun jij kiezen voor een klassieke zwart-wit uitstraling of voeg je juist wat kleur toe aan jouw merk.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Ontbreekt er nog een tof design voor jouw merk? Laat je verrassen of geef je wensen en behoeften door aan ons in-house design team. Zij helpen je graag verder.