Glaswerk
bedrukken

Door je glaswerk te bedrukken, vergroot je stijlvol je merkbeleving. Bespaar daarnaast met een bedrukking op schenkhoogte.

Samples

bestellen

  • Minimale afname: 50 stuks

  • Gemiddelde levertijd: 3 weken

  • Minimale investering: €250

Duurzaam

1% for the Planet

We doneren 1% van jouw orderwaarde aan initiatieven voor milieubehoud. Verder lezen

Bedrukte producten voor betere reviews

Betere reviews

Ontvang (meer) betere reviews door producten te voorzien van branding.

Verhoog omzet met bedrukte producten

Hogere omzet

Verhoog je omzet met gemiddeld 20% door het inzetten van bedrukte horecaproducten.

Meer interactie door gepersonaliseerde producten

Online interactie

Zorg dat je logo zichtbaar is wanneer je gasten foto's maken - en posten - in je zaak.

Populaire soorten

 
 

Sample pakket

Try before you buy. Bestel een sample pakket met verschillende producten en test welke maten, materialen en prints bij jouw producten passen. De kosten betalen we terug bij je eerste bestelling.

Probeer gratis sampels uit van bedrukte producten
 

Ontwerpen

Laat je inspireren door de designs van andere horecabedrijven

Klanten die dit bestelden, kochten ook

 
 

Kenmerken

Glaswerk bedrukken

Door glaswerk te bedrukken, vergroot je op een stijlvolle en duurzame manier de beleving in jouw restaurant. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je opdruk bij glazen op een bepaalde hoogte te plaatsen, zodat deze fungeert als indicatie voor de juiste schenkmaat. Zo weet je zeker dat je je gasten constant dezelfde hoeveelheid aanbiedt.

Glazen bedrukken met logo, afbeelding en/of tekst

Je glazen op maat laten maken voor jouw restaurant kan zo persoonlijk als jij dat wil. Tekst, je eigen logo, afbeeldingen, gekleurd of zwart-wit. Alles is mogelijk. De glazen zijn al met een relatief lage investering te bestellen en hebben een snelle levertijd.

 

Wij garanderen jou de hoogste kwaliteit drukwerk op alle producten die wij bedrukken. Glazen bedrukken is een mooie manier om een stukje persoonlijkheid en herkenbaarheid over te brengen. Het drukwerk op glaswerk is krasvast en afwasbestendig.

 

We bieden een ruime keuze aan glaswerk voor de horeca: bierglazen, bierpullen, borrel & shotglazen, champagneglazen, drinkglazen, koffie & theeglazen en rode- en witte wijnglazen

Glazen bedrukken met logo, afbeelding en/of tekst

Jij bepaalt hoe jouw glaswerk eruit komt te zien. Zo kun je ervoor kiezen om je opdruk bij glazen op een bepaalde hoogte te plaatsen, zodat deze fungeert als indicatie voor de juiste schenkmaat. Zo weet je zeker dat je je gasten consistent dezelfde hoeveelheid aanbiedt in jouw horecaonderneming.

 

Nog niet helemaal zeker wat je op je glazen wilt bedrukken? Of hulp nodig met het kiezen van het juiste glas? Ons in-house team van design experts en het grote assortiment van glaswerk maakt dat er voor elke klant een match is. Vraag hierboven geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat over jouw bedrukte glaswerk.