Home / Inspiratie / Cases / De huisstijl van Kyatcha Café

De huisstijl van Kyatcha Café

Meet the concept 

Kyatcha Café is een plek waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontspannen. Met de allerbeste koffie, Japanse zoetigheden en sandwiches heeft Kyatcha Café dat speciale iets waar mensen graag voor terugkomen. 

 

Before the magic 

De zaak is een uitbreiding van restaurants Kyatcha van ondernemer Jason Lau. De nieuwe huisstijl moest een verlenging zijn van de huidige branding van Kyatcha en aansluiten op het interieurontwerp van de nieuwe zaak. De naam Kyatcha Café was al bekend.

 

Kyatcha Cafe_Mockup_Coffee Cup

How we made them wooow

Pakket: Complete Brand

Het designtraject werd afgetrapt met een brainstorm waarbij er werd gefocust op de betekenis van kyatcha en het interieurontwerp. Hieruit volgde een kleurenpallet met veel aardse tinten: dit zijn neutrale kleuren zodat iedereen zich welkom kan voelen. Het font bevat veel organische vormen en details om het aardse gevoel te versterken. Als je goed kijkt, zie je in het beeldmerk een personage dat mensen omarmd; de stip is de gast die wordt omarmd door de letters. Ook al is de zaak een trending Koreaans concept, de branding bevat daarentegen een tijdloos design dat lang houdbaar zal zijn. 

 

About the branding 

キャツチャー kyatcha 
noun (common) (futsuumeishi) 

meaning “catcher” 

Catching people in Kyatcha Café 

 

 

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?
Met doeltreffende branding laat jij ook de juiste indruk achter bij je gasten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ga in gesprek met een expert.